Эко Парк Hunter`s Beach Сдание № 2

Няколко причини да изберете да живеете в Еко Парк “Hunter`s Beach” Шкорпиловци!
Живеете насред природата
В близост до голяма инфраструктура
Постоянна поддръжка на комплекса
Свободно паркомясто
Охрана 24/7

Представете си, че сте решили да споделите приказната обстановка на Еко Парк Hunter`s Beach с Вашите приятели и роднини, но не ви е останало свободно място за нощувка. За това сме предвидили и Еко Парк Hunter`s Beach Сгарда 2, сградата за Вашите гости. Тук ще имате възможност да резервирате един от 11-те апартамента за Вашите гости. Апартаментите ще са напълно оборудвани, с достъп до интернет и международна телевизия. Във всеки един апартамент ще има кухня, където Вашите гости ще могат да си приготвят закуска и кафе.

Вашите гости са фенове на здравословният — спортен начин на живот, кажете им че са дошли на нужното място, подземният етаж на сградата е коструиран специално за фитнес център, който естествено ще е на разположение не само за Вашите гости, но и за Вас.

В Еко Парк Hunter`s Beach Сгарда 2, също така ще се разполага и нашата винарна. Тук Вие и Вашите гости ще имате възможност да дегустирате от нашето червено и бяло вино, а защо не и от нашата ракия с невероятните вкусни домашни мезета от главният готвач на механа «Герана».

И нека не забравяме за нашият басейн и лоби бар, те са в някоко крачки един от друг и ще можете да се наслаждавате, както на басейна така и на любимата Ви маргарита.

Нашите Удобства

Безплатно парко място

Комплексът разполага с два големи паркинга, един пред и един зад него. Тук винаги ще намерите къде да паркирате Вашият автомобил.

Външен Басейн

Прекрасен външен басейн, с шезлонзи около него. Ако искате да се разхладите през летните жеги, но не Ви се въври до плажът, тук е Вашето място.

Винарна — Изба

Висококачествено вино и други напитки в крачкова достъпност. Ние поддържаме качествени напитки за Вас.