Цени за Настаняване в Еко Парк “Hunter’s Beach”

Цены на проживание в Эко Парк “Hunter’s Beach”

Сдания №1

Вид квартиры С 01 Мая  — 14 Июня С 15 Июня — 14 Июля С 15 Июля — 25 Августа
Официальные цены * Официальные цены * Официальные цены *
Студия ** € 32 € 55 € 65
Апартаменты *** € 45 € 75 € 90
Пентхауз **** € 100 € 150 € 200

* Цены включают завтрак для двоих проживающих в комнате

** Студия для рамещения 3-х человек

*** Апартаменты для размещения 4-х чоловек ( 1 спальня + гостинная с разтегательным диваном )

**** Пентхауз — люкс для размещения 8-ми чоловек ( 2 спальни + гостинная с разтегательным диваном )

В каждой квартире предусмотрена возможность установки дополнительной кровати – € 5 в день

Цены на проживание в Эко Парк “Hunter’s Beach”

Сдания №2

Вид квартиры С 01 Мая  — 14 Июня С 15 Июня — 14 Июля С 15 Июля — 25 Августа
Официальные цены * Официальные цены * Официальные цены *
Студия ** € 40 € 60 € 80
Апартаменты *** € 55 € 90 € 120

* Цены включают завтрак для двоих проживающих в комнате

** Студия для рамещения 3-х человек

*** Апартаменты для размещения 4-х чоловек ( 1 спальня + гостинная с разтегательным диваном )

В каждой квартире предусмотрена возможность установки дополнительной кровати – € 5 в день

Резервация и Проживание

Эко парк Hunter‘s beach обязуется обеспечить использование запрошенных услуг, которые забронированы и оплачены клиентом по онлайн заказу, согласно предоставленым данным клента, указаные в бланке резервации: Имя клиента, период проживания, количество ночей, количество взрослых и детей, брой възрастни и деца, количество дополнительных кроватей, цена за ночь.

В бронирование, младенцами принято считать детей в возрасте до 1,9 лет в день заезда. В бронирование, детьми принято считать гостей в возрасте от 2-х до 11.9 лет в день заезда лет. години към датата на пристигане. В резервацията, като деца се приемат гости на възраст от 2 години до 11.9 години, към датата на пристигане. Гост, навършил 12 години към датата на настаняване, се отчита като възрастен. Информация за тях трябва да се отбележи с коментар в края на резервацията, в полето „Забележки“.

Полето «Забележки» в бланката за резервация няма задължаващ характер за Еко парк Hunter‘s_beach, като всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле, ще бъдат удовлетворени при възможност.

Анулации и Промени по Резервациите

В случай на анулиране, по-ранно отпътуване или промяна по вече платена от страна на клиента онлайн резервация, «АВЕСТА-92» ЕООД  възстановява заплатената сума за неизползваната резервация, като начислява неустойка в зависимост от датите за престой в резервацията и периода на анулация:

—              За резервации в периода: 15.06.2016г. – 15.09.2016г. (включително) — Анулации и промени без неустойка се правят до 15 дни преди датата на настаняване, като се възстановява цялата сума. При анулация или промени до 10 дни преди датата на пристигане като неустойка се удържа 50% от сумата на резервацията. При анулация или промени след този срок или в случай на непристигане общата сума на резервацията се задържа като неустойка. При по-ранно отпътуване сумата на неизползваната част от резервацията не се възстановява.

—              За резервации в периода: до 14.06.2016 г. (включително) и след 16.09.2016г. (включително) – Анулации и промени 10 дни преди датата на настаняване се приемат без неустойка, като се възстановява цялата сума.  При анулация или промени до 7 дни преди датата на настаняване като неустойка се удържа 50% от сумата на резервацията. При анулация или промени след този срок или в случай на непристигане общата сума на резервацията се задържа като неустойка. При по-ранно отпътуване сумата на неизползваната част от резервацията не се възстановява.

Суми за платени резервации с намаление за ранни записвания и специални оферти не се възстановяват. За резервациите, направени с намаление за ранни записвания (всички резервации, направени и платени до 31.03.2016г) и специални оферти не се разрешават промени, вкл. промяна на имена, тип стая, вид изхранване, брой гости, дати на пристигане и престой. Промяна в един от горепосочените параметри ще се счита за нова резервация.

В случаи на форсмажорни обстоятелства, налагащи отмяна или промяна на резервацията, е необходимо да се предоставят съответните документи и доказателства. Тогава възстановяването на заплатените суми е по преценка на АВЕСТА-92 ЕООД.

Възстановяването на заплатени суми по договорени и извършени от АВЕСТА-92 ЕООД  услуги, ще бъде направено чрез транзакция по картата, с която е извършено плащането по резервацията. Възстановяването на суми се извършва в 30-дневен период от датата на анулацията.

Цени и Заплащане

Цените в интернет страницата на Еко парк Hunter‘s_beach са в евро , с включен 9% ДДС, туристически данък и застраховка. Общата дължима от клиента сума по резервацията се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца, и от актуалната ценова оферта за съответния период.

Направената и заплатена през онлайн резервационния портал резервация е ГАРАНТИРАНА със 100% авансово плащанe.

Моля, да имате предвид, че резервации не се считат за гарантирани без предварително 30% заплащане и гостите по тях няма да бъдат настанени.

Еко парк Hunter‘s_beach запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си. При вече направени, потвърдени и платени резервации, дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

 
Име и Фамилия:*
Изберете стая:*
Брой Нощувки:*
Деца до 4.99 г.:
Бележки:
Имейл:*
Дата:*
Брой възрастни:*
Деца до 11.99 г.:(1)
Телефон:*