Сграда 1

Първата изцяло завършена сграда от Проект ЕКО ПАРК «HuntersBeach «. В сградата са разположени 64 апартамента с различна площ. Площа на апапртаментите според тяхната големина е от 37 кв. м. до 140 кв. м.

Сграда 2

Сграда номер 2 е от живописният ни проект. В нея на първите два етажа ще се разполага винарна, а останалата част ще е заета от 11 апартамента, който ще са използват за хотелска част за нашите и Вашите гости.

Сграда 3

Стартът на третата сграда е запланиран за през октомври 2016. В нея ще се разположат 81 (28 пентхауса, 34 студиа, 12 двустайни апартамента и 7 тристайни апартамента) апартамента с обща застроена площ от 5350 кв. м.

Бъдещи Инвестиционни проекти

Shkorpilovtsi Residence Sea & SPA

Парцелът на този уникаелен проект е разположен непосредствено до плажната ивица и е с големина от 8 081 кв.м. Палнира се общата застроена площ на този комплекс да е 22 500 кв. м. Една от уникалностите на проекта е че всеки от 213-те апартамента има гледка към морето.

Residential House Priselci

Този проект за строеж на затворен комплекс от 20 къщи, разположен в западната част на село Приселци. Всяка от къщите ще има своя отделна земя от 600 кв. м. Тук се планира да се построй и свои търговски център с магазини, ресторант в битов стил и кафене. Удобство и стил само на 15 км от Варна.