Цени за настаняване в Еко Парк “Hunter’s Beach”

Сграда №1

Вид настаняване От 01 Май  – 14 Юни От 15 Юни – 14 Юли От 15 Юли – 25 Август
Официални цени * Официални цени * Официални цени *
Студио ** € 32 € 55 € 65
Апартамент *** € 45 € 75 € 90
Пентхаус **** € 100 € 150 € 200

* Цените включват закуска за двама настанени в стая.

** Студио за настаняване на 3 човека

*** Апартамент за настаняване на 4 човека ( 1 спалня + хол с разтегателен диван )

**** Пентхаус – лукс за настаняване на 8 човека ( 2 спални + хол с разтегателен диван )

Във всички апартаменти има възможност за допълнително легло – € 5 на ден

Цени за настаняване в Еко Парк “Hunter’s Beach”

Сграда №2

Вид настаняване От 1 Май – 14 Юни От 15 Юни – 14 Юли От 15 Юли – 25 Август
Официални цени * Официални цени * Официални цени *
Студио € 40 € 60 € 80
Апартамент € 55 € 90 € 120

* Цените включват закуска за двама настанени в стая.

** Студио за настаняване на 3 човека

*** Апартамент за настаняване на 4 човека ( 1 спалня + хол с разтегателен диван )

Във всички апартаменти има възможност за допълнително легло – € 5 на ден

Резервация и Настаняване

Еко парк Hunter‘s_beach се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента по онлайн резервация според предоставените от клиента чрез бланката за резервация данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, редовни и допълнителни легла, цена за нощувка.

В резервацията, като бебета се приемат деца на възраст до 1,9 години към датата на пристигане. В резервацията, като деца се приемат гости на възраст от 2 години до 11.9 години, към датата на пристигане. Гост, навършил 12 години към датата на настаняване, се отчита като възрастен. Информация за тях трябва да се отбележи с коментар в края на резервацията, в полето „Забележки“.

Полето „Забележки“ в бланката за резервация няма задължаващ характер за Еко парк Hunter‘s_beach, като всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле, ще бъдат удовлетворени при възможност.

Анулации и Промени по Резервациите

В случай на анулиране, по-ранно отпътуване или промяна по вече платена от страна на клиента онлайн резервация, „АВЕСТА-92“ ЕООД  възстановява заплатената сума за неизползваната резервация, като начислява неустойка в зависимост от датите за престой в резервацията и периода на анулация:

–              За резервации в периода: 15.06.2016г. – 15.09.2016г. (включително) – Анулации и промени без неустойка се правят до 15 дни преди датата на настаняване, като се възстановява цялата сума. При анулация или промени до 10 дни преди датата на пристигане като неустойка се удържа 50% от сумата на резервацията. При анулация или промени след този срок или в случай на непристигане общата сума на резервацията се задържа като неустойка. При по-ранно отпътуване сумата на неизползваната част от резервацията не се възстановява.

–              За резервации в периода: до 14.06.2016 г. (включително) и след 16.09.2016г. (включително) – Анулации и промени 10 дни преди датата на настаняване се приемат без неустойка, като се възстановява цялата сума.  При анулация или промени до 7 дни преди датата на настаняване като неустойка се удържа 50% от сумата на резервацията. При анулация или промени след този срок или в случай на непристигане общата сума на резервацията се задържа като неустойка. При по-ранно отпътуване сумата на неизползваната част от резервацията не се възстановява.

Суми за платени резервации с намаление за ранни записвания и специални оферти не се възстановяват. За резервациите, направени с намаление за ранни записвания (всички резервации, направени и платени до 31.03.2016г) и специални оферти не се разрешават промени, вкл. промяна на имена, тип стая, вид изхранване, брой гости, дати на пристигане и престой. Промяна в един от горепосочените параметри ще се счита за нова резервация.

В случаи на форсмажорни обстоятелства, налагащи отмяна или промяна на резервацията, е необходимо да се предоставят съответните документи и доказателства. Тогава възстановяването на заплатените суми е по преценка на АВЕСТА-92 ЕООД.

Възстановяването на заплатени суми по договорени и извършени от АВЕСТА-92 ЕООД  услуги, ще бъде направено чрез транзакция по картата, с която е извършено плащането по резервацията. Възстановяването на суми се извършва в 30-дневен период от датата на анулацията.

Цени и Заплащане

Цените в интернет страницата на Еко парк Hunter‘s_beach са в евро , с включен 9% ДДС, туристически данък и застраховка. Общата дължима от клиента сума по резервацията се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца, и от актуалната ценова оферта за съответния период.

Направената и заплатена през онлайн резервационния портал резервация е ГАРАНТИРАНА със 100% авансово плащанe.

Моля, да имате предвид, че резервации не се считат за гарантирани без предварително 30% заплащане и гостите по тях няма да бъдат настанени.

Еко парк Hunter‘s_beach запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си. При вече направени, потвърдени и платени резервации, дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

 
Име и Фамилия:*
Изберете стая:*
Брой Нощувки:*
Деца до 4.99 г.:
Бележки:
Имейл:*
Дата:*
Брой възрастни:*
Деца до 11.99 г.:(1)
Телефон:*