Еко Парк “Hunter’s Beach”

Курортният комплекс Шкорпиловци е разположен на 40 километра от Морската столица на България град Варна. Плажната ивица е 15 километра дълга и на места достига широчина от 150 метра, по този начин тя е най-дългата плажна ивица на Българското ченоморие. Чистият пясъчен пояс започва от курортен комплекс Камчия на север и достига до Мерни (Черен) нос на юг.

Това е едно вълшебно, очарователно и спокойно място, което съчетава дъбовата гора, дюните, морето и много източници на минерална вода. Това място за семеен туризъм и отдих. Това място също е подходящо залюбитилите на ловът и риболовът. Около Шкорпиловци са расположени един от най-старите развъдници за дивеч „Шерба“ и ловните стопанства Лонгоза и Черен нос, където има изобилие от ратителни и животински видове. Ловните полета са предпочитани от ловци на елени, диви прасета, сърни, падпадъци, фазани и бекаси. За любителите на риболовът, освен възможностите предлагани от морето, близо се намира река Камчия и няколко езера.

В курортният комплекс ще намерите магазини, ресторанти, кафенета и плажни барове. На един километър от комплекса се намира и самото село Шкорпиловци с население от 1000 души, който живеят целогодишно. В селото също така има ресторанти, магазини, кафенета и няколко хотела.

ЕКО ПАРК „Hunters Beach – е затворен тип комплекс, който е раположен на 250 метра от морският бряг. Комплексът с предназначен да работи през цялата година, за тази цел нашият екип от професионалисти, предлага на собствениците на апартаменти цялостна услуга по поддръжка на недвижимите имоти и отдаването и под наем, по тяхно желание.

В комплекса се намира механа „Герана“, която предлага на свойте гости традиционни Български ястия, ястия и специалитети от дивеч, пресни плодове и зеленчици, отгледани в домашни условия, както и да не забравим, ракия и вино собствено производство.

Разположен на площ 1.2 хектара собствена площ и още 2.5 хектара е взета под наем от ловн от горското стопанство.

ЕКО ПАРК Hunter’s Beach се състой от:

Сграда 1

hunters-beach-house-1

Нашата напълн озавършена Първа сграда от нашият комплекс ЕКО ПАРК „HuntersBeach„. В нея са разположени 64 апартамента с площ от 37 кв. м. до 140 кв.м.

Сграда 2

Това е сграда номер две, където ще са разположени хотелските апаратаменти за Вашите гости, както и невероятна винарна, където Вие ще можете да опитате от елексирът на Боговете.

Сграда 3

hunters-beach-house-3

Ние планираме да започнем строежът на третата сграда на ЕКО ПАРК „HuntersBeach “ през октомври 2016 година. В нея ще са построени 81 апартамента с площ 42 кв.м. до 110 кв.м.

ЭКО ПАРК „Hunter’s Beach“ ще Ви подари приказна атмосфера, заслужена почивка, лукс и удобство, романтика и красота, само на няколко крачки от изумрудната морска вода и златистият плаж.